Ecolodges 't Lennepserf

Herfstvakantie in eigen land

Herfstvakantie in eigen land

De herfstvakantie in Nederland is een geweldige tijd om te genieten van de prachtige herfstkleuren en activiteiten in eigen land. 

Geniet van de prachtige herfstkleuren in de Nederlandse bossen en natuurgebieden. Nationale parken zoals de Hoge Veluwe, de Biesbosch en de Veluwezoom zijn geweldige plekken om te wandelen of te fietsen en de herfstbladeren te bewonderen.
 

Ook bij 't Lennepserf is van alles te beleven

Wij bieden je een heel leuk en gevarieerd programma aan tijdens de herstvakantie. Ons prachtige erf is heel ruim opgezet en daardoor zijn er vele mogelijkheden. Niet alleen voor de 'grote' mensen, maar ook voor kinderen is er een ruim aanbod.

pompoenen
 
pompoenen2
 

Kabouterwandeling

Voor onze kleinsten organiseren we een echte kabouterwandeling. Op en rondom ons erf gaan we er op uit, verkleden we ons als kaboutertjes en zoeken ook nieuwe kaboutervriendjes.

Duur: 45 minuten

kabouterwandeling

Spelen met vuur

Een wat is er nu leuker dan een fikkie stoken? Wij doen het graag en veilig natuurlijk. Samen met de 'grote' kinderen gaan we hierop marshmallows branden en kastanjes poffen.

Duur: 1,5 uur

marshmallows branden

Jeu de Boules competitie

Ook voor de 'grote mensen' hebben we leuke activiteiten zoals een heuse Jou de Boules competitie op onze eigen baan.
Wij delen je in teams en lekker spelen maar.

Duur 1,5 uur

Jeu de Boules
 

En wat is er nog meer?

Tsja wat is er nog meer?

Er is nog veel meer. Bij voldoende deelname geven we ook yogales voor volwassenen of bij voldoende deelname een ouder/kind yoga. Lekker samen relaxen onder de bezielende leiding van Katja.

Wat dacht je van gewoon lekker niks doen, dat kan ook. Of lekker samen relaxen in onze wellness, een fijn boek lezen. Bij 't Lennepserf hoef je helemaal niets. Wij regelen zelfs nog je ontbijt via Jobse&Jobse als je dat wilt.

Wij willen jou de fijnste herfstvakantie geven zodat jij of jullie tot rust komen.

Een heerlijke herfstvakantie

Wil jij, samen met je familie of vrienden ook heerlijk genieten van je herfstvakantie en helemaal tot rust komen?
Boek dan nu een van onze fijne lodges op 't Lennepserf.
 

Heb je vragen? Stel ze gerust en wij zien je graag op ons prachtige erf.