Ecolodges 't Lennepserf
Drie generaties Bos tijdens een wandeling

Over ons

Ecolodges ‘t Lennepserf is na drie generaties boeren van agrarisch erf ontwikkeld tot een prachtig vakantie-en vergaderverblijf. Daar waar vroeger de koeien werden gehouden, hooi lag opgeslagen en mais werd geteeld, kan je nu terecht voor een korter of langer vakantie- of vergaderverblijf.

Vader Herbert Bos en dochter Merle, beiden grootgebracht op de boerderij, zetten het boerenbedrijf voort als duurzaam vakantie-erf met luxe en comfortabele ecolodges. Bij het bedenken en uitvoeren van hun plannen, is er vooral gekeken naar hoe zij zelf graag een vakantie ervaren: terug naar het tijdloze bestaan, levend met de seizoenen, zoveel mogelijk zelfvoorzienend, rekening houdend met de natuur en het milieu, en tegelijk zo luxe mogelijk.

Met deze wensen is de melkveehouderij getransformeerd tot een prachtig kleinschalig vakantie-erf met luxe duurzame accommodaties in een landelijke stijl, een vergaderlocatie en een kleine wellness. 

Benieuwd hoe de familie Bos er alles aan doet om de natuur en het milieu te sparen, zonder dat de gasten hoeven in te leveren op kwaliteit en comfort? Kijk dan onder het kopje ‘Duurzaam’.

 
  Duurzame accommodaties

  Alle accommodaties zijn gebouwd met duurzame materialen. Ook beschikken we over 220 zonnepanelen en een biomassasysteem op het park, waarmee we onze eigen energie opwekken.

  Privé wellnessmogelijkheden

  Ultiem ontspannen kan met onze privé wellness, zoals de infrarood sauna in je vakantiehuis. Maar je kunt op 't erf ook de wellness ruimte huren met o.a. een Finse sauna en Turks stoombad.

  Beoordeeld met een 9.4

  Bezoekers beoordelen ons gemiddeld met een 9.4 uit 10! Lees hoe zij hun verblijf hebben ervaren en beleef zelf een heerlijk verblijf in een van onze luxe ecolodges.