Ecolodges 't Lennepserf
Faciliteiten

Faciliteiten

Voor je laten koken

Jobse & Jobse verzorgt van ontbijt en lunchproeverij tot light dinner plank. Vers van het land en geserveerd in de lodge! Deze heerlijkste lokale lekkernijen bestel je gemakkelijk bij Jobse en Jobse. 

Meer

Wellness

Onze wellness biedt verschillende faciliteiten om zowel geestelijk als lichamelijk heerlijk te ontspannen. Met uitzicht over het achterland geniet je van de sauna’s, het stoombad en een lekkere ligweide. 

 

Meer
Op het park

Massage

Hoe fijn om na een lekkere wandeling, fietstocht of om gewoon omdat je er zin in hebt, een massage boeken in onze Wellness? 

Bel/app de Katja om een afspraak te maken via 06-28 90 2558 of mail naar katja@lennepserf.nl. 

Op het park

Spelen

Spelen is een bezigheid die wij heel serieus nemen.Dus er is een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel, een lekker ouderwetse sjoelbaan en een goed gevulde spelletjeskast voor de regenachtige middagen. 

Op het park

Moestuin

Onze regeneratieve moestuin en kas vol met eigen groenten en kruiden staat tot je beschikking. Tijdens je verblijf mag je hier zo veel groenten en kruiden plukken als je wilt, zodat je een lekkere maaltijd kunt klaarmaken. 

Op het park

Elektrische auto opladen

Kom je met een elektrische auto naar ons vakantiepark? Dan kan je de auto zonder problemen opladen op de parkeerplaats. Zo ga je ontspannen en duurzaam op vakantie met de elektrische auto!

Fietsverhuur

Lekker op vakantie op ´t Lennepserf? Dan is het natuurlijk lekker om de omgeving met de fiets te verkennen. Wind in je haren en het zonnetje op je bol. Uiteraard is het mogelijk om in de buurt van ’t Lennepserf een fiets of e-bike te huren. 

Meer
Op het park

WIFI

Op 't Lennepserf hebben we glasvezel internet. De inlogcode staat vermeld op het bord in jouw lodge. Beschikken over een internetverbinding tijdens de vakantie is voor de meeste mensen onmisbaar. Dat snappen we. Tegelijk nodigen we onze gasten om lekker offline te gaan. 

Op het park

Erfwinkeltje

In ons Erfwinkeltje verkopen wij de streekproducten die je in het welkomstpakket kunt genieten. Daarnaast kun je kunst & keramiek kopen die in de lodges en op 't erf staan.  

Op het park

Rees Outdoor Fit

Rees Outdoor Fit biedt actieve programma's en diverse outdoor activiteiten voor jong & oud.  Obstacle- en survivalrun, bootcamp clinic, een spelmiddag of teambuildingsactiviteiten. Voor actie moet je bij Rees Outdoor Fit zijn.