Ecolodges 't Lennepserf

de Opkamer

 

Ruimte om te vieren

Heb je iets te vieren? Wij houden wel van een feestje!

Bij ons kun je rekenen op een bijzondere verjaardag, een bruisende boekpresentatie, onvergetelijke familiedag, verbindend groepsuitje of ongedwongen trouwfeest. Voor ieder kleinschalig feestje is ’t Lennepserf een heerlijke locatie. 

Vroeger lag in veel boerderijen de melkkelder deels onder de grond. Daardoor lag de kamer boven die kelder hoger dan de andere ruimtes in het huis.

In oude pachtboerderijen werd de Opkamer vaak als herenkamer ingericht. Op ’t Lennepserf is de Opkamer een volledig toegeruste ruimte voor grotere groepen en verschillende soorten bijeenkomsten.

De Opkamer ligt op de eerste verdieping van de kapschuur. Deze biedt ruimte aan groepen tot 75 personen. De locatie wordt verhuurd per dag(deel) en is voorzien van audiovisuele faciliteiten en 'standaard' voorzieningen. Er hangt een Smart TV. In de ruimte is een volledig toegeruste kleine keuken ingericht met vaatwasser, oven en twee koelkasten, waarvan een gevuld is met lokale (fris) dranken. Er staat een koffiemachine van Hesselink voor heerlijke espresso. De ruimte is voorzien van een prachtige houten vergadertafel met comfortabele stoelen. Deze tafel kan even gemakkelijk opzij worden geschoven.

Er is heel veel buitenruimte om van te genieten. Ook hebben wij op 't Erf een mooie vuurplaats waar 's avonds rondom het kampvuur verhalen kunnen worden gedeeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons gerust op 06-28 90 2558 of mail naar katja@lennepserf.nl 

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten