Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

109 beoordelingen
 1. 8,9

  De vriendelijke ontvangst, een prachtig huis van alle gemakken voorzien, een giga buitenruimte waar je gebruik van kan maken en de welnes. Hier hebben we geen gebruik van gemaakt vanwege het warme en mooie weer naar het ziet er heel mooi uit. Ook het plukken en eten uit de moestuin was een leuke verassing. De peultjes smaakte heerlijk.

  Juni 2022 - Carla V. verbleef in De Pinkels 

 2. 9,3

  De ligging dichtbij de IJssel en met vrij uitzicht. Veel ruimte om te spelen. De moestuin waar je gebruik van kunt maken. De welness. Het interieur met de heerlijke banken. De ruimte in de lodge. Het was alles bij elkaar super voor elkaar.

  Juni 2022 - Marith S. verbleef in 'T Farrel 

 3. 10

  Alles was gewoon weer top.

  Juni 2022 - Ton T. verbleef in De Pinkels 

 4. 9

  Zeer hartelijk ontvangst. Mooie geboekte ruimte (De Bok). Klein, maar al het noodzakelijke was aanwezig. En persoonlijk vond ik de inrichting heel mooi op elkaar afgestemd. Ook heel fijn dat je de sauna faciliteiten kunt reserveren (tijdslot) waarbij je deze heerlijke voorziening dan even voor jezelf hebt. Mooie plek. Fijne omgeving. Zeer vriendelijke gastvrouw. Al met al: top plek! Zeker aan te raden. Is er dan niets op aan te merken? Het enige wat ik zou kunnen zeggen: het is prijzig. Als je in de prijs meerekent dat je dan per geboekte dag 1,5 uur sauna voor je alleen hebt, past het al iets beter. Het zal mij niet tegenhouden om weer naar 't Lennepserf te komen. Dat zegt genoeg.

  Juni 2022 - Harm D. verbleef in De Bok 

 5. 9,3

  Klein, intiem en verrassend leuke huizen. Mooie omgeving. We hebben het allemaal zeer goed naar onze zin gehad. Groetjes, Kees en Lenie van Alten.

  Juni 2022 - c v. verbleef in De Achterhoek 

 6. 9,9

  Het was echt een heerlijk weekend weg. We hebben genoten van de gastvrijheid, de mooie omgeving, de fantastische plek (helemaal voor kinderen), de rust, de yogales. Bedankt Merle!

  Juni 2022 - Carlijn S. verbleef in 'T Marsje 

 7. 9,9

  Mooie huisjes Prachtige omgeving Paradijs voor kinderen Enorm gastvrij en gezellig Heerlijke yoga met harpmuziek

  Juni 2022 - Carlijn S. verbleef in De Horstjes 

 8. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2022 - Thijmen V. verbleef in De Hoeven 

 9. 9,3

  Zalig huis, smaakvol en modern, alles wat je nodig hebt voor een topweekend. Sauna ook een geweldige meerwaarde. Ook die was heel proper en gezellig!

  Mei 2022 - Hilde D. verbleef in De Pinkels 

 10. 10

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2022 - Thijmen V. verbleef in De Horstjes