Ecolodges 't Lennepserf
De Beleefplekke

Beleefplekke

De Beleefplekke

De Beleefplekke is een groene speeltuin in Veessen waar je vies mag worden, de natuurlijke elementen kunt ontdekken en kunt leren over duurzaamheid en de natuur. Je kunt er onder andere klimmen, klauteren, glijden, door ‘tunnels’ kruipen, picknicken, kikkervisjes vangen, in de modder springen en ‘zwemmen’. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd zoals ‘Modderdag’ en een ‘Mud run’. Houd de Facebookpagina van De Beleefplekke in de gaten voor leuke activiteiten die je zou kunnen doen tijdens je vakantie in (de buurt van) Veessen. Hier vind je meteen de contactinformatie en de route er naartoe.

Andere speelplekken in de omgeving

Zijn de kinderen nog niet uitgespeeld en wil je meer van de omgeving ontdekken? Dan heeft Actief Heerde een hele toffe Speel & Beweegkaart ontwikkeld. Met deze kaart, en ondersteunend de Speeltuin app, wil deze organisatie kinderen en hun gezin een zetje in de rug geven om in beweging te komen. Bekijk deze Speel & Beweegkaart voor de speel- en beweeggelegenheden in Veessen en de directe omgeving.

Weet jij zelf nog leuke speelplekken of heb je tips voor leuke spelletjes in de natuur? Laat het ons vooral weten door een reactie achter te laten op een van onze social media kanalen, of door contact met ons op te nemen. Wij delen deze tips dan met veel plezier zodat nóg meer kinderen de natuur (weer) gaan waarderen!

Bekijk vergelijkbare faciliteiten