Ecolodges 't Lennepserf
Wellness

Wellness

De wellness bestaat uit een kleedruimte, een douchegelegenheid met vier douches,
twee voetenbaden, een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een beschut buitenterras met heerlijke ligbedden. Na een saunagang kun jij je ijskoud afspoelen met de daarvoor bestemde koude slang. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk gevoel, maar stimuleert ook nog eens de doorbloeding!

 

Wellness

Hoe het werkt

In onze wellness bevind jij je nooit samen met andere gasten. Je boekt bij aankomst, per dag, met je eigen gezelschap een tijdslot van 90 minuten.Zo kan je met elkaar ontspannen. Bij ons mag je zelf weten of je badkleding draagt tijdens het wellnessbezoek. Onthoud wel dat een oorspronkelijk saunaritueel zonder badkleding is; dit werkt heerlijk ontspannen.

De faciliteiten bij ’t Lennepserf zijn ingericht op 4 tot 6 personen. Het dragen van een badjas op ‘t Erf is verplicht, evenals het dragen van slippers in de gehele wellness.

Je kunt een wellnesspakket -met een badjas, badlakens en slippers- bij ons huren.

Behandelingen

Even tijd voor jezelf? Een massage is misschien wel het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven! Op ’t Lennepserf kun je een heerlijke ontspanningsmassage boeken.

Ontspanningsmassage 30 minuten - €35,00
Hierbij wordt de achterkant van het lichaam gemasseerd met aandacht voor handen, armen en voeten.

Ontspanningsmassage 60 minuten - €65,00
Hierbij wordt de hele voor- en achterkant van het lichaam gemasseerd met aandacht voor handen, armen, voeten, hoofd, benen, hals en schouders. 

Je kunt direct een afspraak maken via katja@lennepserf.nl of door te bellen met Katja op 06-28 90 2558. 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten