Selecteer een pagina

De maand November staat niet al te best bekend: slachtmaand, donker, moeizaam, kil, somber, grijs, nat en (te) druk.  Maar klopt dat wel? Op ’t Lennepserf bewijzen we je graag het tegendeel. Het is een maand vol muziek, mooie wandelingen, chocolademelk, wintergroenten en feest. Er is van allerlei leuks te doen op en om ’t Lennepserf. Daarover vertellen we je meer in deze blog.

Jazzfestival Heerde 5 november ‘21

Je kunt je bij ons weg laten blazen door artiesten van wereldformaat. De stichting Jazzfestival Heerde organiseert op de eerste vrijdag van november het befaamde  jazzfestival Heerde. Kijk voor meer informatie of om tickets te kopen op Jazzfestival Heerde.

Rondje wintergroenten langs de weg

Spruitjes, boerenkool, snijbiet: de tijd van de wintergroenten is aangebroken! Kom je binnenkort logeren op ’t Erf? Doe dan een rondje streekproducten door Vorchten en Veessen! Er staan heel veel kleine stalletjes en mandjes langs de weg met pompoenen, walnoten en ander lekkers! Download de streekproductenroute of haal een gratis kaartje bij Koek en Ei.

Fuse Live in Heerde 19 november ’21

In hun rol van huisband bij Podium Witteman en dankzij optredens bij DWDD en radio 4 heeft de band Fuse flinke bekendheid gekregen. Fuse is een Amsterdams muziekensemble dat zowel klassieke muziek als jazz en andere muziekstijlen ten gehore brengt. De band bestaat uit zes leden: een strijkkwartet, aangevuld met een contrabassist en een percussionist. Met het programma Fuse Live spelen zij eigen bewerkingen van klassiekers en geweldige muziek van nu, door componisten van over de hele wereld. Muziek die generaties overleeft én ter plekke ontstaat. Kijk voor meer informatie op Fuse Music.

Intocht Sinterklaas Epe 20 november ’21

Hij komt weer naar Nederland! De landelijke intocht van Sinterklaas gaat door in aangepaste vorm. Op ’t Erf schenken wij warme chocolademelk en kijken we zaterdag 13 november onder het genot van een heerlijke speculaasbrok naar de televisie-uitzending op NPO1. Op zaterdag 20 november is de Sinterklaas intocht in Epe. Het feest is compleet met muziekcorpsen en heel veel mini-pietjes. Het begint om 13.15u en duurt tot ongeveer 15u.

Stadswandeling Deventer, iedere zondag in november

“Koekstad” heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Logeer je op ’t Lennepserf, dan is de kans groot dat je het levendige Deventer bezoekt. Ben je benieuwd wat er over deze stad allemaal te vertellen is, dan kun je op zondagmiddag met een enthousiaste gids door de smalle straatjes en steegjes van het Bergkwartier lopen. Maar je kunt natuurlijk zelf een mooie wandeling lopen.

Yoga op ’t Erf, zaterdagochtend

In november kunnen onze gasten iedere zaterdagochtend een heerlijke yin yogales van 90 minuten genieten in ontmoetingsruimte de Opkamer. Tijd voor yoga  is altijd goed, maar als het koud en winters is, voelt yin yoga het meest natuurlijk. Omdat je langere tijd in een houding blijft, is er alle ruimte om je helemaal over te geven aan de houding, en oefen je om je aandacht meer naar binnen te keren. Iedere zaterdag van 10u tot 11.30u in de Opkamer.

Wandelen op de Renderklippen

Op de heide van de Renderklippen bij de Schaapskooi kan je ver kijken. Wij waren er afgelopen weekend. De heide kleurt niet meer paars, maar het bos erom heen kleurt des te meer in deze tijd! Ga op zoek naar het Pluizenmeer! Er is een leuke natuurwandeling, volg hiervoor de paaltjes met een N of wandel het Horsthoekerpad. Koop de Wandelkaart in één van de Toeristen Info Punten of in de webshop van Visit Heerde.

Thuiswerken of een Workation op ’t Lennepserf?

“Even lekker de sauna in en daarna weer aan het werk”. Wij hebben de afgelopen maanden regelmatig ondernemers op ’t Erf ontvangen die met elkaar aan een project kwamen werken of collega’s die het zoomen beu waren en elkaar weer live en ontspannen konden treffen. Maar ook werknemers die sinds corona thuiswerken en ervoor kozen op een inspirerende plek in de natuur te werken. Wil jij ook ontspannen werken op ’t Lennepserf? Boek nu een workation-midweek en ontvang 10% korting!