Ecolodges 't Lennepserf

Romantisch weekendje weg

Het is heerlijk om er samen met je geliefde even tussenuit te gaan. Niest is beter dan elkaar weer opnieuw te leren kennen tijdens een romantisch weekendje weg. Op ‘t Lennepserf in Veessen hebben we alles in huis om jouw liefdevolle weekend tot een succes te maken.

Overnachten in De Bok

Voor de ideale liefdessuite hoef je niet af te reizen naar Rome of Parijs. Op ‘t Lennepserf kun je romantische overnachten in De Bok. Deze hooiberg is omgetoverd tot een dromerige hide away waar jij en je partner verliefd op zullen worden. De lodge is gebouwd in een landelijke stijl en de locatie is meer dan perfect. Deze accommodatie bevindt zich namelijk in de luwte van steden en snelwegen en is omringd door uitgestrekte weilanden en akkers. De Bok heeft alles om je romantisch weekendje weg compleet te maken. De benedenverdieping is een grote ruimte met een knusse inrichting voor 2 personen. Het heeft een badkamer met douche, een tweepersoonsbed en een keuken met alles erop en eraan. Op de bovenverdieping kun je onder de kap genieten van een prachtig wijds uitzicht. Zet de fles champagne koud, dek de tafel en steek de kaarsen aan. Creëer een restaurantsfeer en geniet van zelfbereide lekkernijen met het geluid en de warmte van de pelletkachel op de achtergrond.

Romantisch dineren bij Brasserie Floor

Het is een aanrader om tijdens je bezoek aan ’t Lennepserf eens gaan dineren bij Brasserie Floor.  Niets is beter dan genieten van hemelse gerechten in een romantische en sfeervolle eetgelegenheid midden in het bos Liefde gaat immers door de maag. Proef de overheerlijke gerechten bij kaarslicht en neem een lekker glas wijn. Door de warme en knusse sfeer voel je je meteen thuis. Een ideale plek om met z’n tweeën de avond door te brengen.

Met z’n tweetjes eropuit

‘t Lennepserf is omringd door uitgestrekte weilanden, akkers en bossen. Ontdek samen de prachtige omgeving door lekker de benen te strekken en een frisse neus te halen. Het alledaagse leven is tegenwoordig al druk genoeg, waarin je weinig tijd hebt voor elkaar. Een weekend op ’t Lennepserf is daarom de perfecte manier om weer aandacht aan je geliefde te besteden en je hoofd en lijf wat rust te gunnen. Daar hoort uiteraard een wandeling bij in de rustgevende natuur. 

Wil jij je partner verrassen met een romantische overnachting? Wij hebben op ‘t Lennepserf alles voor het perfecte weekendje weg. Bekijk hier wat de liefdessuite ‘De Bok’ je allemaal te bieden heeft.