Overnachten op ‘t Lennepserf

Ecolodges ’t Lennepserf is een kleinschalig en duurzaam vakantiepark waar je verblijft in een van de nieuwe architectonische boerderijlodges. We bieden een bijzonder onderkomen waar je als gast kunt genieten van landelijk comfort en luxe, met de sfeer en uitstraling van het tijdloze boerenbestaan. Uiteraard voorzien van alle gemakken, met de mogelijkheid om eindeloos gebruik te maken van onze wellness. Perfect voor een paar dagen weg of een lange vakantie. Natuurlijk genieten doe je bij Ecolodges ‘t Lennepserf.

Kom je bij ons overnachten? Gezellig! We zouden het op prijs stellen wanneer je de erfregels uit ’t Erfboekje doorneemt en deze zoveel mogelijk naleeft op het erf en in de lodges. Alvast bedankt!

 

 

Onze accomodaties

Bij al onze accommodaties draait het om luxe en comfort. Waar je ook verblijft, in de boerderijlodge of de liefdessuite; je ervaart gegarandeerd comfort. Ideaal voor een weekendje weg of voor een langere vakantie. Wil je graag met een grotere groep komen overnachten? De boerderijlodges met binnenplaats zijn geschikt voor grotere gezelschappen van maximaal 8 personen per lodge.

Boerderijlodges | 6-8 personen

Architectonische lodge met vloerverwarming, palletkachel en ruim terras. Op de begane grond vind je een slaapkamer voor 2 personen met badkamer en sunshower. Op de vide bevindt zich nog een tweepersoons slaapkamer met bad, 2 eenpersoons slaapkamers en een badkamer met douche en een toilet.

Hooiberg | 2 personen

Verras je geliefde met een overnachting in deze compleet ingerichte hooiberg met tweepersoonsbed, bad in de kamer, keuken en een romantisch zitje bovenin.

Boerderijlodges XL | 4-8 personen

Architectonische lodge met vloerverwarming, palletkachel en ruim terras. De lodge beschikt beneden over een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met douche. Boven vind je twee tweepersoons slaapkamers met bad, een infrarood cabine, een badkamer met douche en een apart toilet.