Selecteer een pagina

Over ons

Ecolodges ‘t Lennepserf is na drie generaties boeren, ontwikkeld van agrarisch erf tot een prachtige bestemming om vakantie te vieren, tot rust te komen en weer op te laden.

Van melkveehouderij tot vakantiepark

Daar waar vroeger de koeien werden gehouden, hooi lag opgeslagen en mais werd geteeld, kan je vanaf het einde van de zomer van 2020 op ’t Lennepserf terecht voor een korter of langer vakantieverblijf. Na een leven lang boeren, wil de familie Bos zoveel mogelijk mensen op een luxe manier laten genieten van de natuur en het tijdloze boerenbestaan laten ervaren.

Vader Herbert en dochter Merle, beiden grootgebracht op de boerderij, zetten het boerenbedrijf voort als duurzaam vakantiepark met diverse soorten luxe en comfortabele ecolodges. Bij het bedenken en het uitvoeren van hun plannen, is er vooral gekeken naar hoe zij persoonlijk graag een vakantie ervaren: terug naar de basis, zoveel mogelijk zelfvoorzienend, rekening houdend met de natuur en het milieu, en toch zo luxe mogelijk.

Met deze wensen is de melkveehouderij nu getransformeerd tot een prachtig kleinschalig vakantiepark met luxe duurzame accommodaties in een landelijke stijl.

Benieuwd hoe de familie Bos er alles aan doet om de natuur en het milieu te sparen, zonder dat de gasten hoeven in te leveren op kwaliteit en comfort? Kijk dan onder het kopje ‘Duurzaam.