Ecolodges 't Lennepserf
Delicious Dopamine Retreat

donderdag 29 augustus 2024, 15:00 uur - Delicious Dopamine Retreat | Digital Detox

Op het park
-

Delicious Dopamine Retreat

De Delicious Dopamine Retreat helpt je in drie dagen naar innerlijke coherentie voor uiterlijke harmonie met een digitale detox. Meer rust, meer productiviteit, meer creativeit, betere sociale contacten en meer concentratie. 

Pop-ups, plings en pushberichten eisen op elk moment van de dag onze aandacht.  

Gemiddeld kijken wij 10 tot 20 keer per uur naar je smartphone en brengen we zo'n 6 uur  op een scherm door.

Altijd en overal online leidt tot gebrek aan concentratie, geheugenverlies, minder waarachtig contact en lichamelijke spanning.

Niemand weet nog wat de werkelijke impact is van het huidige digitale tijdperk op ons leven, dat van onze kinderen of onze toekomst.

Wat we wel weten is dat alle onnodige stoffen in ons eten, huidverzorgingsproducten, in ons water, gecombineerd met onzichtbare gifstoffen van draadloze apparaten, onze zintuigen overbelasten.  

Als je uit je hectische leven stapt en opnieuw je balans hervindt, maak je weer echt verbinding met je zelf.

En het begint allemaal met het wegleggen van je telefoon en je tablet of je i-pad. 

Hoe moeilijk het misschien ook lijkt om je meerdere dagen zonder telefoon voor te stellen, een digitale detox zal je slaaphygiene, focus, motivatie, gezondheid en je gelukservaring compleet transformeren. Je zintuigen worden weer wakker. Gevoeliger, Dieper. 

De Delicious Dopamine Retreat helpt je 'uit je hoofd' je geleefde lijf in.

IJs. Zon. Water. Vuur. Aarde. Wind. Zwemmen. Rennen. Lopen. Liggen. Zingen. Stil zijn. Dansen. Eten. Mediteren. Lachen. Verbinden. Spreken. Raken. Aanspannen. Ontspannen.  Natuurlijk zijn.    

 

Bewezen Effectief Programma

 Met een bewezen effectief programma helpen wij jou om om opnieuw op te laden. In deze drie dagen zul je de tijd vergeten. Vertragen en diep rusten.

Ochtendwandelingen op blote voeten bij het ochtendgloren, aandachts-oefeningen, yoga en taichi, hoogwaardige, biologische maaltijden geven je een gigantische boost. 

 

Sunset

Schermloos leven legt de kiem voor verandering

Schermloos leven zorgt voor een diepe nachtrust en legt de kiem voor positieve verandering. Verwacht waarachtige gesprekken, eenvoudige, natuurlijke gezondheids-oplossingen en veel plezier onderweg. 2,5 dag zonder telefoon, kun jer die gedachte aan? 

 

 

Vriendinnen

Praktische Informatie 

Dit programmas is inclusief:

 • 2 overnachtingen in een luxe ecolodge
 • 3 voedzame, biologische maaltijden per dag
 • Onbeperkt water, thee, koffie 
 • Yoga
 • Thema Workshops
 • Daybreaker Dance 
 • 30 minuten massage
 • Groeps-activiteiten 
 • Kookworkshop (Dopamine-prikkelende voeding)
 • Gebruik Sauna 
 • Intake vooraf en nazorg achteraf

 

 

DAG 1

Vanaf 15u ben je welkom voor de inloop. De middag gebruiken we om elkaar te ontmoeten en de telefoons bewust weg te leggen. We zullen een start maken met lichaamsgerichte oefeningen en een intentie zetten voor de retreat. 

Na een heerlijk diner hebben we tijd voor een verfrissende wandeling langs de IJssel.  We sluiten de avond af met een visualisatie.

Daarna kun je als je zin hebt van de sauna gebruik maken. 

Dag 2

Na het ontbijt starten met lichaamsgerichte oefeningen en ademwerk. Daarna maken we een start met het kaart brengen van de impact die technologie heeft op je leven. Op basis van de score maak je een begin met een ambitie voor je digitale welbevinden. 

Na een heerlijke lunch en wandel/ sauna tijd vervolgen we het ontwikkelprogramma. 

De avond leren we tijdens een kookworkshop hoe dopamine prikkelende maaltijd te bereiden. Deze eten wij daarna heerlijk met elkaar op. Na een korte break hebben wij de kampvuursessie.  Daarna sluiten wij de avond af.

 

Dag 3

Na het ontbijt starten met lichaamsgerichte oefeningen en ademwerk.

Daarna maken we een start met het kaart brengen van de impact die technologie heeft op je leven. Op basis van de score maak je een begin met een ambitie voor je digitale welbevinden. 

Na een heerlijke lunch en wandel/ sauna tijd vervolgen we het ontwikkelprogramma. 

 We sluiten de middag met elkaar af rond 15u

Tot slot krijg je je telefoon weer terug. Je hebt geleerd hoe jij weer de baas kunt blijven over je scherm. In plaats dat de devices de baas over jou zijn. Dat is vrijheid!

 

 

Meld je nu aan!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.