Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Beste gast, 

In deze algemene voorwaarden hebben wij vastgelegd wat jouw en onze rechten en plichten zijn. Als je bij ons op ’t Erf verblijft of gebruik maakt van de Opkamer en je hebt een vraag waarover je niets kan vinden in deze algemene voorwaarden, neem je dan even contact met ons op? Samen komen we er wel uit!

 

Annuleringsvoorwaarden

 

Na het maken van een reservering voor een ecolodge op ’t Lennepserf hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij iedere boeking doe je een aanbetaling van 30% van het totale verblijf. Bij annulering zijn dit de annuleringskosten en wordt dit bedrag dus ook niet terugbetaald.
  • 7 dagen voor de aankomstdatum moet de resterende 70% worden overgemaakt. Annuleren vanaf 7 dagen voor aankomst is niet meer mogelijk.
  • Bij boekingen waarbij de aankomstdatum binnen 7 dagen is, vragen wij je om het gehele bedrag direct af te rekenen.
  • Mocht het zo zijn dat we wegens overheidsmaatregelen (of veiligheidsregio) géén gasten mogen ontvangen op ’t Lennepserf, dan bieden wij een omboekgarantie.
  • Een reisverzekering kan in geval van ziekte (in de familie) of coronabesmetting de gemaakte kosten vergoeden. Controleer hiervoor jouw polis.

Heb je twijfels over jouw boeking of heb je andere vragen? Bel ons gerust op 06-14 49 66 55 of neem per e-mail contact op via: [email protected]