Selecteer een pagina

Vergaderen en verblijven

 

Vergaderen en Verblijven op ‘t Lennepserf

Landelijk vergaderen en overnachten

Ben je op zoek naar een duurzaam en comfortabele locatie voor meerdaagse vergadering, training, teambuilding, brainstorm of retraite? 

Zoek je een vergaderlocatie midden in de natuur, waar je met elkaar meters kunt maken, lekker kunt eten en ’s avonds rondom het kampvuur verhalen kunt uitwisselen?

’t Lennepserf is ideaal voor wie een kleinschalige vergaderlocatie met overnachting zoekt. Een eeuwenoud boerenerf, een sfeervolle vergaderruimte, 20 gastenkamers, een mini-spa, groene weidsheid en de IJssel op een steenworp afstand. Een plek waar je volop rust ervaart en alle kantoorhectiek achter je kunt laten.

De Opkamer

Omgeven door groen vind je op ’t erf de kapschuur. Op de eerste verdieping ligt ontmoetingsruimte de Opkamer. Deze is geschikt voor groepen tot 20 personen en toegankelijk voor minder-validen. 

De inrichting van de ruimte is luxe en eigentijds, met een knipoog naar het vroegere boerenleven. De oude spanten uit de boerderij zijn omgetoverd tot prachtige meubels en de enorme (verrijdbare) boomstamtafel een echte blikvanger.

Er hangt een Smart TV, er staat een flip-over met papier en stiften en de ruimte is voorzien van glasvezel internet. In de ruimte is een volledig toegeruste kleine keuken ingericht met vaatwasser, oven, een maxibar met frisdrank, wijn en bier en een koelkast voor eigen gebruik. Er staat een koffiemachine van Hesselink voor heerlijke espresso. 

De Opkamer wordt verhuurd per dagdeel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie of een boeking via [email protected] of bel gastvrouw Katja le Clercq op 06-28 90 2558. 

Catering 

Wil je een smakelijke lunch, een lekker tussendoortje of een overheerlijk diner? Jobse & Jobse verzorgt de catering op ’t Lennepserf.  Met voedsel dat sprankelt van levenskracht. Kruiden, groenten en fruit komen zoveel mogelijk uit de eigen moestuin en anders van lokale boeren. Het vlees komt van natuurboerderij Bakhuis. Menu’s worden afgestemd op seizoen, thema en groep. Elk product en ieder gerecht wordt gecreëerd op hartsniveau, dat proef je en beleef je.

Overnachten in luxe ecolodges

Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 22 gastenkamers om te overnachten, verdeeld over zes ecolodges en een authentieke hooiberg. De architectonische lodges zijn ontworpen om te kunnen genieten van landelijk comfort en luxe, met de sfeer en de uitstraling van het tijdloze boerenbestaan. Uiteraard zijn de lodges voorzien van alle denkbare gemakken, met fijne extra’s, zoals een sunshower, een pellethaard en een zonterras. 

Bekijk de lodges >

Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

Even een korte break tussendoor? De voetbaltafel staat alvast voor jullie klaar 😉    De omgeving nodigt uit tot een verfrissende wandeling en landelijke, inspirerende vergaderbreaks. Wij werken samen met professionele bedrijven die activiteiten onder deskundige begeleiding aanbieden. Denk aan mindful walking, kanovaren, een Segway tour, spiegelen met paarden, schapen drijven, een percussie-workshop of outdoor cooking.  

Samenkomst met zorg voor natuur en milieu

Wij doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat er wordt ingeleverd op kwaliteit of comfort. Veel oude materialen van de boerderij zijn hergebruikt, zo vind je de vroegere drinkbakjes van de koeien terug als wasbakjes in de toiletten. 

Met zonnepanelen en een biomassasysteem wordt eigen energie opgewekt, de muren zijn gestukt met leem, er wordt ecologisch groenbeheer toegepast, wij hebben een eigen moestuin en regenwater wordt opgevangen in een “poedelvijver”. Wij werken zoveel mogelijk met lokale ondernemers en lokale producten. Daarom krijg je bij ons geen jus d’orange bij het ontbijt ;-).

Details

 • 1 lichte vergaderruimte Opkamer van alle gemakken voorzien
 • Vergaderen en overnachten met 2-20 personen
 • WIFI (glasvezel)
 • Inspirerende locatie en (re)creatieve omgeving
 • Weids uitzicht, veel buitenruimte, groene omgeving
 • Duurzame locatie en bedrijfsvoering
 • Mogelijkheid tot exclusieve verhuur
 • Complete catering: de smaak van Veessen en omgeving proeven in wat je eet
 • Inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten 
 • Wellness mogelijkheden 
 • Vrij parkeren (tot 20 auto’s), 3 laadpalen
 • Goede bereikbaarheid 
 • 22 gastenkamers verdeeld over 6 ecolodges 

Prijzen 

Dagdeel (4 uur)  275 euro 

Verlengen of vervroegen kan 85,- per uur

Faciliteiten

 • De Opkamer is 250m2 
 • WIFI, Samsung Smart TV, Speaker en adapter voor USB-C, HDMI en VGA
 • Flipover met stiften, post its, pennen, laser pointer 
 • Hesselink espressomachine
 • Volledig toegeruste keuken
 • Maxi-bar hele dag beschikbaar in de ruimte op nacalculatie (fris, bier, wijn)
 • Koelkast voor eigen gebruik 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie of een boeking via [email protected] of bel gastvrouw Katja le Clercq op 06-28 90 2558.

Waarom kiezen voor ’t Lennepserf?

N

Landelijke luxe

N

Echt weg van de dagelijkse drukte

N

Kleinschalige locatie met persoonlijke aandacht

N

Uitgebreide culinaire mogelijkheden

N

Wellness faciliteiten

N

Luxe overnachten

N

Voormalig boerenbedrijf, toonbeeld van veranderkracht

N

Dichtbij Apeldoorn, Deventer & Zwolle