Selecteer een pagina

Het is bijna juli. Dat betekent zomer; tijd voor vakantie! Wanneer je overnacht op ’t Lennepserf is er in juli genoeg in de omgeving te doen om jezelf te vermaken. Buiten de ontelbare wandelroutes, mooie fietsroutes en een rondje op het Kozakkenveer zijn er nog een aantal activiteiten die in juli plaatsvinden.

Bezoek de Wollig Landleven Fair

Een samenwerking met kasteel Vosbergen in Heerde. Op 3 juli staan er verschillende standjes en een overheerlijke catering op je te wachten. Leer op een leuke manier de geschiedenis van het kasteel kennen en krijg een goede indruk van wat er allemaal in en rondom het kasteel moet gebeuren om het in een goede staat te houden. De standjes zijn gevuld met ambachtelijke producten. Denk aan wol, lifestyle-producten of streekproducten. Ook is er ruimte om deel te nemen aan handwerk bij de HandwerkVrijplaats. De entree van de fair bedraagt €5,- per persoon. Kinderen tot 14 jaar zijn gratis. Leuk voor de hele familie!

Ga langs bij bijzondere tuinen tijdens het Open Tuinen Weekend

In datzelfde weekend – het weekend van 3 en 4 juli – is er ook weer een Open Tuinen Weekend, georganiseerd door Groei&Bloei. Er zijn verschillende eigenaren van gigantisch mooie tuinen in de omgeving van ’t Lennepserf die hun tuin voor één weekend openstellen. Verwacht adembenemend groen, bloeiende landschappen, mooie vijvers en groene moestuinen. De tuinen zijn leuk om met je kinderen te bezoeken of om toe te voegen aan je fietsroute. Wil je weten welke tuinen zich openstellen op 3 en 4 juli? Kijk dan op de website van Groei&Bloei.

Geniet van Rondje Pondje Rock

Hell yeah! Op 11 juli kun je genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en ‘kneitergoede’ muziek. Tijdens Rondje Pondje Rock fiets je een route van 65 km langs de IJssel en langs 6 verschillende terrassen mét bandjes. Mocht je nu niet zo fan zijn van fietsen, maar het wel gezellig vinden om de terrassen te bezoeken en te rocken op de muziek, dan is er ook een verkorte route van 20 km. Tip: koop alvast een strippenkaart, voordat het uitverkocht is. Met de strippenkaart krijg je op elke locatie een drankje én je kunt er met twee pontjes de IJssel oversteken. Handig!

Neem een verfrissende duik op het Heerdestrand

Zoek je verkoeling in deze warme zomermaand? Dan is het Heerdestrand een perfect dagje weg. De groene omgeving, het zachte zand, de verschillende waterspeelplekken met waterpomp en het frisse zwemwater staan garant voor een dag vol waterpret. En goed nieuws voor hondeneigenaren: ook je hond is hier welkom!

Zoals je ziet is er genoeg te doen in de maand juli. Mocht je lekker op ’t Lennepserf willen blijven, dan bieden we je de mogelijkheid om te wroeten in onze moestuin of reserveer de wellness en boek een massage, en laat je een dagje heerlijk verwennen.

lennepserf-wellness-accommodatie