Praktische informatie

Op deze pagina vind je alle praktische informatie met betrekking tot jouw overnachting(en) op ‘t Lennepserf.

Fietsverhuur

Wanneer je op vakantie bent op ’t Lennepserf kún je natuurlijk heerlijk even helemaal niks gaan doen om volledig tot rust te komen. Maar je kunt er ook een iets actievere vakantie van maken door lekker te gaan wandelen of te gaan fietsen. Op onze blog vind je regelmatig leuke fietsroutes en ook bij het TIP (Toeristen Informatie Punt) in Veessen kunnen ze je helpen aan de mooiste fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kun je in de buurt van ’t Lennepserf fietsen huren. Hiervoor kun je terecht bij Rijwielspeciaalzaak van de Put in Heerde.

Contactgegevens
Rijwielzaak van de Put
Hagestraat 8-10
8181 EB HEERDE
[email protected]
Tel: 0578-691609

Openingstijden
Voor actuele openingstijden verwijzen wij naar de website van Rijwielspeciaalzaak van de Put.

Tarieven*

Type fiets Per dag Per week
Toerfiets/Hybride €10 €50
Kinderfiets €6,50 €30
Mountainbike €15 €70
Sparta Ion €20 €100

*) De huurtarieven zijn geldig vanaf 1 januari 2019. Wij proberen deze zo actueel mogelijk te houden. Toch adviseren we je om ook de website van Rijwielspeciaalzaak van de Put te controleren voor de meest recente tarieven.

Coronamaatregelen

Op ’t Lennepserf nemen wij diverse maatregelen om zowel onze gasten als onze medewerkers te beschermen tegen het coronavirus. Dit doen wij door de richtlijnen van het RIVM en de overheid te volgen. Wij willen je vragen om je zoveel mogelijk aan onderstaande maatregelen te houden, zodat iedereen veilig en onbezorgd kan genieten.

Algemene maatregelen

 • Houd minimaal 1,5e meter afstand van elkaar (behalve wanneer je tot hetzelfde huishouden behoort).
 • We vinden het prettig om elkaar te begroeten, maar doe ook dit op afstand en schud geen handen (ook geen boks of ellebooggroet).
 • Was regelmatig je handen met water en zeep.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Heb je een van de volgende klachten? Dan is het helaas nodig om thuis te blijven of het park te verlaten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts. Dit geldt tevens wanneer iemand in jouw huishouden koorts (38 graden of hoger) en/of benauwdheidsklachten heeft.

Ecolodges

 • Het is toegestaan om met meer dan 1 huishouden in een accommodatie te verblijven, mits er 1,5e meter afstand tussen de losse huishoudens gehouden kan worden.
 • Het linnen wordt door een professioneel schoonmaakbedrijf gereinigd (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Wellness

 • De wellness kan alleen per lodge worden gebruikt. Je dient hiervoor te reserveren bij de receptie.
 • Massages dienen van tevoren te worden gereserveerd.
 • Heb je een afspraak voor een behandeling? Kom dan op tijd, zo hoeven we niet op elkaar te wachten.

Inchecken

 • Inchecken gebeurt bij de receptie. Wij controleren jouw identiteit en je ontvangt de sleutel van je verblijf in een envelop. Alle overige handelingen gaan digitaal. 

Uitchecken

 • Tijdens het uitchecken kun je de sleutel achterlaten in een daarvoor bestemde box bij de receptie.

Annulering

Mocht je i.v.m. de nieuwe adviezen vanuit de overheid je vakantie willen annuleren, neem dan contact met ons op via [email protected] of 06-14 496 655. Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.