Ecolodges 't Lennepserf

Pasen

Paasweekend

Paasweekend arrangement

Geniet van een lekker lang weekend weg met Pasen en maak gebruik van ‘t Lennepserf paasarrangement. Het lange weekend van Pasen wordt nog relaxter als alles is geregeld, met kids die zich vermaken, een uitgebreide paasbrunch en een paasontbijt die voor jullie worden klaargemaakt.

 

 

Paasbrunch en Paas-ontbijt vers bereid

Op eerste Paasdag wordt de kapschuur voor de paasbrunch versiert en de tafel gedekt in paassferen. Zelfgebakken broden, sinaasappels geperst. Wij bereiden met liefde en aandacht een verrukkelijk lente-menu. Wij werken met biologische, lokale producten en zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin. De paasbrunch staat voor jullie klaar in de kapschuur. Je kunt 'm aan tafel genieten en als het weer het toelaat lekker buiten aan de grote picknicktafel. Je hoeft nergens aan te denken. Lekker pakken waar je zin in hebt... En op 2e paasdag zorgen we voor een verrukkulijk paas-ontbijt om lekker in je eigen lodge te gebruiken.

Onvergetelijke Pasen voor de kids

Dit Paasweekend hebben wij van alles voor jullie en je kids geregeld zodat je maximaal van en met elkaar kunt genieten! De kinderen kunnen op zaterdag in de kapschuur heerlijk knutselen: denk aan eieren verven, een paasslinger maken of paaskaarten plakken. De grote mensen mogen ook mee doen, maar als je liever de sauna in gaat of een wandeling maakt, kan dat ook. Paaseieren zoeken is een klassieker die niet mag ontbreken tijdens de paasdagen. We verstoppen de eitjes op 't Erf.

Wat zal je kleine trots zijn als hij ze allemaal weet te vinden!

Traditioneel paasvuur

Er is voor ons geen betere manier om eerste paasdag af te sluiten dan met een groot paasvuur. En niet alleen het vuur zelf is een garantie voor spektakel. Het paasvuur was eeuwen geleden vaak aanleiding voor een feestje, compleet met drank en wilde dansen. Wie weet wat dit paasvuur gaat brengen?

Paasvuur op 't Lennepserf

 

 

 

Het paasprogramma volgt zo snel mogelijk. Hou de website en onze nieuwsbrief in de gaten.