Ecolodges 't Lennepserf
Vrouw in ijsbad

zaterdag 26 november 2022, 09:30 uur - ACT on ICE

Op het park
-

ACT on ICE

Victory over your little self!

ACT on ICE

Overwinning op je kleine zelf!

Tijdens de 1-day retreat ACT on Ice maak je  kennis met vaardigheden, tools en technieken om op een effectieve manier om te gaan met stress, innerlijke saboteurs en verandering.

We combineren het beste van werelden: Ademwerk, Acceptance & Commitment Training en Koudetraining.

Je leert hoe je je kunt richten op die zaken waar je directe invloed op hebt,  in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die je niet kunt beïnvloeden. Met als ultieme gecontroleerde uitdaging: het ijsbad.

Wat kun je verwachten van ACT on ICE

ACT on ICE  wordt een dag om nooit te vergeten. Tijdens deze 1-day retreat ga je met gelijkgestemden op avontuur in jezelf. Je gaat ervaren hoe je het hoofd koel kunt houden in een spannende situatie. Je krijgt technieken aangereikt om op een effectieve manier om te gaan met gedachten en je leert lastige gevoelens te accepteren. Zodat je kunt doen wat er voor jou toe doet!

Tijdens dit persoonlijke proces kom je in contact met jouw meest vitale, authentieke zelf. Je doorloopt verschillende stadia van bewustzijn, waarbij elk ijsbad weer uniek is. Jouw lichaam weet van alles over de wereld, waar jij je als denkend wezen niet bewust van bent. Met ACT on ICE breng je hoofd en lichaam samen. Een verrijkende ervaring die je niet wilt missen.

✔ Een onvergetelijke ervaring met Ademwerk, ACT en IJS
✔ Een boost voor je meest vitale zelf
✔ 8-uur durende retreat onder begeleiding van Adem & IJS trainer Niels Scholten en ACT Coach Katja le Clercq
✔ Een perfecte versterker van wendbaarheid & werkbaarheid in werk & leven.  

Aanmelden
Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden. Je ontvangt een bevestigingsmail van je aanmelding. Je ontvangt je officiële bevestiging van deelname via de mail en een factuur om je aanmelding definitef te maken. 

 

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Woonplaats
E-mailadres
Ik ga akkoord met de investering van 175 euro